Inici

IV Cursa Solidària País del Cava 2010

Diumenge 17 d’octubre es corre la IV Cursa Solidària País del Cava

La Confraria del Cava Sant Sadurní juntament amb Octagon Esedos, i amb el patrocini de Caixa Penedès, or­ganitzen la IV Cursa Solidària País del Cava amb l’objectiu de donar a conèixer el món del cava i alhora col·laborar amb una causa solidària com és la Marató de TV3, que enguany va dirigida a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. L’organització confia batre rècords de solidaritat arribant als 1.500 corredors i superant els 6.000 euros recaptats en l’anterior edició.

El tret de sortida serà a les 11.00h. a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès i recorrerà els 13 km per les carre­teres C-15 i C-243 fins a Sant Sadurní d’Anoia. La IV Cursa Solidària País del Cava està pensada per a tota la ciutadania i amb la idea que es pugui fer tant corrent com a peu, perquè el temps per realitzar-la és de 3 hores.

La inscripció, que aquest any és de 6€ i es destinarà íntegrament a La Marató, es farà únicament on-line a través de www.caixapenedes.com.

A més del suport de Caixa Penedès, la cursa compta amb la col·laboració del Consell Regulador del Cava, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, els Ajuntaments de Vilafranca del Penedès, La Granada, Avinyonet, Subirats i Sant Sadurní, els restaurants Sol i Vi, Il Picarolo, a  més dels mitjans de comunicació El3devuit, La Fura, El Periódico i el diari Sport, Catalunya Ràdio, Ràdio Televisió Vilafranca, Cadena SER Penedès Garraf així com també Can Bonastre, el RACC, Audi, la Fundació Mas Albornà, el Club Esportiu Penedès, Serveis Mèdics Penedès, la Federació Catalana d’Atletisme, Powerade i el Servei de Protecció Civil Remer.

la classificacion de la carrera, estan en el link      http://www.championchip.cat/Curses/cursacava/res2010g.htm 

Get Adobe Flash player


Descarregar Cartell Cursa


Descarregar Triptic Cursa