Una trentena de cotxes corren el 8è Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava

Els vehicles es van exposar al carrer Raval de Sant Sadurní d’Anoia perquè la gent pogués votar el que més li agradava.

Una trentena de vehicles fabricats abans del 1935 van participar diumenge a la vuitena edició del Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava, que organitza la Confraria del Cava Sant Sadurní. La trobada de vehicles va començar a les Caves Vallformosa, de Vilobí del Penedès, i al llarg de tot el recorregut –que va passar pel centre de poblacions com Vilafranca del Penedès o Santa Margarida i els Monjos- es van visitar diferents cellers com  Cap Colomé, Rimarts, Gramona, Castellblanch i Blancher.

La primera aturada de la cursa es va fer a Masllorenç, al Baix Penedès, on es va visitar la colección privada de Ramon Magriñà, que inclou més de seixanta cotxes antics de trenta marques diferents. Després, la comitiva va parar al carrer Raval de Sant Sadurní d’Anoia, recuperant així una tradició de les primeres edicions del Ral·li de Cotxes d’Època. Un bon nombre de persones va poder votar el cotxe que més li va agradar. El Ral·li va acabar amb un dinar a l’Hotel-Restaurant Fonda Neus.

Els premiats

El tercer premi del 8è Ral:li de Cotxes d’Època País del Cava el va guanyar un Talbot de 1922, propietat de Jaume Jubert. Va ser el cotxe més antic que va participar en el Ral·li, i va rebre una ampolla Magnum de la Confraria. El segon guardó va ser per a un Hispano Suïssa, aquest de 1923, propietat de Robert Cardús, que va ser premiat amb una ampolla Jeroboam de la Confraria.El primer premi també el va guanyar un cotxe de la marca Hispano Suïssa, del 1924, propietat de Jaume Vila, que va rebre una ampolla Mathusalem de la Confraria.