Una trentena de cotxes, al 9è Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava

 

Més de 225 persones van votar diumenge al migdia el cotxe que més els va agradar, a la Fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú

 

Una trentena de vehicles fabricats abans del 1920 van participar diumenge al matí a la novena edició del Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava, que organitza la Confraria del Cava Sant Sadurní, amb la col·laboració de l’Associació d’Afeccionats als Cotxes i Motos d’Època Motor Club del Bages. El novè Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava va començar a les Caves Blancher a les 10 del matí, i prèviament es va oferir un esmorzar als participants a l’activitat, i una visita al celler. Des de les caves Blancher, els cotxes es van desplaçar a Sant Sebastià dels Gorgs,  Sant Cugat de Sesgarrigues i Moja, on es va fer el reagrupament a les Caves Hill. Des de Moja, la comitiva es va dirigir cap a Viña Torreblanca, on es van visitar les caves, i finalment es va traslladar a Vilanova i la Geltrú, la ciutat que durant tot el cap de setmana va acollir la fira Temps de Vi. Un cop a la capital, els cotxes es van exposar a la via pública, i els vianants van pooder votar el que més els va  agradar. Més de 225 persones van participar en aquesta tria.

Els premiats

El primer premi del 9è Ral:li de Cotxes d’Època País del Cava el va guanyar un Rolls Royce fabricat l’any 1924, del senyor Rius Pujol. Aquest cotxe va rebre 44 vots del públic. El segon cotxe més votat, amb només tres punts de diferència, va ser un Hispano Suïssa de 1923, de Robert Cardús, i el tercer per a un Talbot de 1922, propietat de Jaume Jubert. Aquest va ser el cotxe més antic que va participar en el Ral·li.

La IX edició del Ral·li de cotxes d’Època País del Cava va comptar també amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sant Sadurní d’Anoia, Avinyonet

del Penedès, i Sant Cugat de Sesgarrigues, a més de Lecegui Joiers, Caves Hill, Viña Torreblanca, Blancher Capdevila Pujol, Decordal, Establiments Domingo, Hite, Construccions Tabaquista i Protecció Civil. El ral·li es va cloure amb un dinar al restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, el mateix lloc on es va fer el lliurament de guardons.