Sortida Cursa2
12nov 2018

La Confraria decideix no celebrar XII Cursa Solidària País del Cava

L’activitat s’havia de celebrar el passat diumenge 28 d’octubre, però la pluja va obligar a suspendre-la i fins ara s’ha estat buscant un dia alternatiu per a celebrar-la

 

Sant Sadurní d’Anoia, 7 de novembre de 2018.- La Confraria del Cava ha decidit posposar definitivament la celebració de la XII Cursa Solidària País del Cava, perquè no ha trobat una data alternativa per dur-la a terme. L’activitat havia de tenir lloc el passat 28 d’octubre, però la pluja va obligar a suspendre-la. Fins aquesta setmana, la Confraria ha estat treballant amb diverses possibilitats juntament amb els diversos ajuntaments per on passa la carrera, però la coincidència amb altres propostes ha fet impossible trobar nova data.

Tot i que la cursa no s’ha celebrat, l’entitat cavista donarà l’import íntegre de les inscripcions dels corredors a la Marató de TV3, tal com ha fet els últims onze anys. El taló amb els 15.009 euros que s’han recaptat provisionalment es lliurarà a la Fundació de la Marató de TV3 durant la Nit Solidària del Cava, que tindrà lloc el 23 de novembre al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Enguany, el programa estarà dedicat al càncer. Així mateix, la Confraria ja ha fet entrega aquesta setmana de la fruita que Ametller Origen va lliurar amb caràcter solidari per l’activitat, a les seus de Càritas Vilafranca i Càritas Sant Sadurní.

Per altra banda, les persones que no vagin passar a recollir el dorsal de la cursa, la motxilla de la Caixa i els vals descompte d’Ametller Origen per valor de 10 euros, ho poden des del 12 de novembre fer fins el 16 de desembre a la seu d’Octagon Esedos, al carrer Francesc Moragues, 1 de Sant Sadurní d’Anoia.

Cursa 20172

Finalment, la Confraria del Cava vol agrair als més de 1.400 participants, l’Obra Social ‘la Caixa’, ajuntaments, entitats, empreses col·laboradores i voluntaris la seva implicació en l’activitat, que ha aconseguit ser la cursa més important de la Marató de TV3, aportant més de 135.000 euros en dotze edicions.

Comentaris: 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>