Agermanament baixa2
18jun 2018

La Confraria homenatja Tarragona amb motiu dels Jocs Mediterranis

L’entitat segella el seu agermanament amb la DO Tarragona, i investeix l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, Confrare d’Honor

Sant Sadurní d’Anoia, 17 de juny de 2018. La Confraria del Cava Sant Sadurní va investir ahir dissabte al vespre l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, com a Confare d’Honor. Una setantena de persones van assistir a l’acte que es va fer a la Casa Joan Miret i que l’entitat havia organitzat per homenatjar Tarragona amb motiu de la celebració dels Jocs del Mediterrani. La competició s’inaugurarà a la ciutat costanera el pròxim 22 de juny, i s’allargarà deu dies. Ballesteros és president del comitè Organitzador dels Jocs.
Després de jurar fidelitat al cava, el batlle tarragoní va agrair la distinció de la Confraria i va destacar que el Comitè Olímpic Internacional (COI) ja ha qualificat els Jocs Mediterranis de Tarragna com “els millors jocs de la història”. “Som la ciutat més petita que hem organitzat la competició des del 1951, i ja hem batut rècord de participació d’atletes i de voluntaris”, va apuntar l’alcalde. Per acabar, va assegurar que de ben segur que la ciutat brindarà amb cava pels seus èxits.

Confrares Tarragona baixa2
A més del reconeixement a Josep Fèlix Ballesteros, l’acte a la Casa Joan Miret també va incloure la investidura de diferents Confrares de Mèrit, representants de la societat tarragonina. Es va investir a: Josep Maria Andreu (President del Gimnàstic de Tarragona); Mònica Balsells (Presidenta del Reus Deportiu Hoquei Patins); Javier Campo (Sommelier i Vicepresident per Tarragona de l’Associació Catalana de Sommeliers); Diego Campos (Xef i propietari del restaurant Rincón de Diego); Josep Lluís Grogués (President de la Denominació d’Origen Tarragona); Sara Sans (Periodista) i Inés Solé (Presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya).
La visita a l’antiga Tarraco romana es va aprofitar per segellar l’agermanament entre la Confraria del Cava i la DO Tarragona. En el seu parlament, el president del consell regulador Josep Lluís Grogués va remarcar la vinculació de la DO Tarragona amb el Cava, recordant que la majoria de raïm que es produeix a la zona és per fer vi base cava. Grogués va intercanviar una copa de vi de la DO que presideix amb Toni de la Rosa i Torelló, president de la Confraria del Cava, que li va oferir una copa de cava. Josep Fèlix Ballesteros va actuar com a testimoni d’aquest agermanament.

Comentaris: 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>