puidemont2
4mai 2017

La Confraria del Cava investirà el president de la Generalitat confrare d’honor

L’entitat homenatjarà la ciutat de Girona coincidint amb la celebració
de la popular festa Temps de Flors

 

Sant Sadurní d’Anoia, 3 de maig de 2017. La Confraria del Cava investirà el pròxim divendres 26 de maig el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, com a confrare d’honor. Juntament amb el president, s’investiran com a confrare de mèrit a altres personalitats de la societat gironina, que hagin destacat en diferents àmbits.

L’acte de reconeixement s’emmarcarà en l’homenatge que l’entitat cavista vol fer cap a la ciutat de Girona, i inclourà un parell d’activitats. Totes dues es faran coincidint amb el Temps de Flors, la gran festa de la capital gironina que cada any atreu fins a la ciutat milers de visitants d’arreu del món. Enguany la iniciativa tindrà lloc del 13 al 21 de maig.

Aprofitant aquesta gran afluència de públic, la Confraria promocionarà els caves del país a la capital del Gironès, amb un tast popular que es farà el 14 de maig al punt de trobada de la rambla de la Llibertat de Girona. En aquesta ubicació s’hi instal·larà un estand on es podran degustar les referències de 25 caves, de les 10 del matí a 2/4 de 3 del migdia.

L’acció compta amb la col·laboració de les caves Alsina Sardà, Blancher, Castell Sant Antoni, Castellblanc, Castelo de Pedregosa,  Codorniu, Freixenet, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps,   Mascaró,  Masolivé, Mastinell, Mestres, Muscàndia, Nadal, Parató, Pere Ventura, Ramón Canals, Roger Goulart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vallformosa i  Vilarnau.

Comentaris: 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>