Sin título-1
26jun 2018

La Confraria omple Tarragona de bombolles pels Jocs del Mediterrani

L’entitat ha investit els darrers dies l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, com a Confrare d’Honor, s’ha agermanat amb la DO Tarragona i ha participat en la cerimònia d’obertura de la competició

 

Sant Sadurní d’Anoia, 25 de juny de 2018. La Confraria del Cava Sant Sadurní ha decidit enguany homenatjar Tarragona amb motiu dels Jocs del Mediterrani, que se celebren a la ciutat des del 22 de juny. Fa deu dies, la Confraria va investir l’alcalde de l’antiga Tàrraco romana, Josep Fèlix Ballesteros, com a Confrare d’Honor. Una setantena de persones van assistir a l’acte que es va fer a la Casa Joan Miret. Ballesteros, a més de ser batlle, és president del comitè Organitzador dels Jocs.

Juntament amb el reconeixement a Josep Fèlix Ballesteros, a la Casa Joan Miret també es van investir diferents Confrares de Mèrit. Hi havia: Josep Maria Andreu (President del Gimnàstic de Tarragona); Mònica Balsells (Presidenta del Reus Deportiu Hoquei Patins); Javier Campo (Sommelier i Vicepresident per Tarragona de l’Associació Catalana de Sommeliers); Diego Campos (Xef i propietari del restaurant Rincón de Diego); Josep Lluís Grogués (President de la Denominació d’Origen Tarragona); Sara Sans (Periodista) i Inés Solé (Presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya).

Ballesteros encaixada baixa2 Agermanament baixa2

Agermanament
L’homenatge a la ciutat de Tarragona també va incloure fa deu dies l’acte d’agermanament entre la Confraria del Cava i la DO Tarragona. Josep Lluís Grogués, president de la denominació tarragonina i Toni de la Rosa, president de la Confraria del Cava, van segellar l’agermanament amb l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros  com a testimoni.

A més de la investidura i l’agermanament, la Confraria també ha volgut participar dels Jocs del Mediterrani sent present a l’obertura de la competició, que va tenir lloc divendres. Els caves d’alguns associats a l’entitat es van servir a la zona VIP de l’estadi, en què hi havia convidats, federacions internacionals i voluntaris.

Les caves que van participar en l’acte van ser: Blancher, Canals & Munné, Castell d’Age, Castell Sant Antoni, Castellblanc, Castelo de Pedregosa, Codorniu, Freixenet, Giró Ribot, Juvé & Camps, Llopart, Mascaró, Masolivé, Mastinell, Muscàndia, Nadal, Parató, Pere Ventura, Ramón Canals, Roger Goulart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Varias i Vilarnau.

Comentaris: 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>