punt de llibre
19abr 2017

La Confraria organitza la quarta edició de “Per Sant Jordi, llibre, rosa i Cava”

L’entitat col.labora amb el Gremi de Llibreters de Catalunya i amb RAC1

Es repartirán 8.000 punts de llibre durant la Diada

Sant Sadurní d’Anoia, 18 d’abril de 2017. Després de l’èxit de les passades edicions de la campanya “Per Sant Jordi, llibre, rosa i Cava”, la Confraria del Cava tornarà a celebrar aquest any la Diada de Sant Jordi repartint 8.000 punts de llibre i cava. Enguany, l’autora del disseny del punt de llibre és la popular il.lustradora Pilarín Bayés. Aquesta iniciativa es va crear el 2014 juntament amb l’emissora de ràdio RAC1, que també participa en la campanya aquest 2017. Qui també repeteix com a col.laborador de la iniciativa és el Gremi de Llibreters de Catalunya.

Com els anys anteriors, l’acció proposa que totes les persones que el 23 d’abril comprin el seu llibre a alguna de les llibreries de l’entorn del Palau Robert de Barcelona (l’espai on RAC1 emetrà en directe el programa especial de la Diada) seran obsequiades amb un punt de llibre de la Confraria, que també servirà com a val per una copa de cava. Les copes se serviran en un estand ubicat al mateix Palau Robert.

La campanya començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 7 de la tarda, o fins a esgotar les existències de cava.

Aquesta acció compta amb la col.laboració de les caves Alsina Sardà, Blancher, Castell Sant Antoni, Castellblanc, Castelo de Pedregosa,  Codorniu, Freixenet, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps,   Mascaró,  Masolivé, Mastinell, Mestres, Muscàndia, Nadal, Parató, Pere Ventura, Ramón Canals, Roger Goulart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vallformosa i  Vilarnau També hi participen la Generalitat de Catalunya, l’INCAVI i el Consell Regulador del Cava.

Sant Jordi també a Sant Sadurní d’Anoia

A més del Palau Robert de Barcelona, l’altre focus d’atenció de la Confraria del Cava per Sant Jordi estarà ubicat a la plaça de la vila de Sant Sadurní d’Anoia, on l’entitat tindrà un estand des d’on també es repartirà cava. El funcionament de la campanya serà el mateix que a Barcelona i, en aquest cas, s’obsequiarà els clients de les llibreries sadurninenques. L’activitat començarà a les 18h. El cava que es reparteixi serà gentilesa de la Confraria del Cava.

Comentaris: 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>