LA MODEL CARLA GOYANES VA SER CORONADA REINA DEL CAVA

La model madrilenya Carla Goyanes va ser coronada Reina del Cava 2010 dissabte 9 d’octubre a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. Carla Goyanes va dir que no li podia “fer més il·lusió ser Reina del Cava” i no tenia paraules per descriure “la calidesa i la simpatia amb què Sant Sadurní la va acollir”. La model madrilenya, que va reconèixer que pren cava en els “moments importants” per a ella, va escollir per a l’ocasió un vestit de núvia de Rosa Clarà en raso de seda, amb escot en “paraula d’honor” i el cos drapejat amb un gran llaç a un costa. La firma de joiesSwarovski va cedir la corona de Reina del Cava a Carla Goyanes així com també el braçalet i les arracades.

Carla Goyanes, nascida l’11 de maig de 1983 a Madrid, és un dels rostres més populars del món de la moda i també de la premsa rosa. Va començar la seva trajectòria com a model amb Don Algodón i les seves aspiracions són convertir-se en empresària en el món de la moda. Ha estat la imatge de prestigioses firmes, com GURU, Cote D’or, Lotus, Citroën, Samsonite, Lola Casademunt o Rosa Clarà.

Pere Bonet, president de la Confraria del Cava, i Joan Amat, alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, van acompanyar al balcó de l’Ajuntament la nova Reina del Cava i les seves vuit Dames d’Honor que arribaren a la plaça de la vila amb el tradicional cercavila a sobre d’un cotxe d’època. Pere Bonet va manifestar que Carla Goyanes “reuneix tot el que es necessita per ser Reina del Cava” i que aquest esdeveniment contribueix “a promocionar el cava arreu, un producte d’alta qualitat i universal”.

En el cercavila també hi anaven el trio de Clownik, la companyia del TRICICLE, que va fer un “cavaoke” d’enaltiment al cava a sobre de la carrossa “Bombolles d’Il·lusió” del grup de carnaval de Lletger. Joan Gracia, Paco Mir i Carles Sans van saludar la multitud des de Groenlàndia a través de la pantalla gegant instal·lada a la façana de l’Ajuntament.

Després de la coronació de Carla Goyanes, es va celebrar un aperitiu en honor seu per a 200 convidats a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona. A les dotze de la nit, la festa va continuar amb la XXV Nit Jove del Cava, organitzada pels Joves Confrares, amb l’actuació dels grups Freddie Kronner i el Dj local Daviddenoia a l’Ateneu. Aquest any, la recaptació obyinguda a la barra del concert es destinarà a la secció femenina de l’equip d’hoquei Noia Freixenet.